Veel Gestelde Vragen

Dit is een lijst met de belangrijkste vragen met hun antwoorden die onze klanten ons hebben gesteld over onze IPTV service. als u nog andere vragen heeft, neem dan contact met ons op.

1 – Wat is IPTV?

Internet Protocol Television (IPTV) maakt gebruik van internet technologie om televisie programma’s naar uw tv te sturen. IPTV maakt gebruik van een breedband internet verbinding voor internationale top programma’s direct bij u thuis zonder schotelantenne. Sluit gewoon uw ontvanger aan op uw IPTV internet vanuit huis en op uw tv, leun achterover en geniet.meer informatie over : Wat is IPTV en hoe het werkt?

2 – WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN TRADITIONELE EN SATELLIET IPTV PROGRAMMERING?

Traditionele schotelantenne vereist dat de klant een schotel installeert op zijn verblijfplaats. IPTV biedt een unieke oplossing voor klanten die niet in staat zijn om via satelliet te programmeren (door geen zicht op de satelliet of appartement met zijn beperkingen). IPTV biedt een hogere kwaliteit en is goedkoper dan traditionele satellietdiensten.

3 – WAT MOET IK ZOEKEN VOOR TV? Om de IPTV te installeren en te gebruiken heeft u het volgende nodig:

Snelle internetverbinding (aanbevolen of hoger) van minimaal 4,0 Mbps. Een werkende Smart TV, PC, Laptop, MAC, MAG box, Android Box, Smart Phones, Avov box, OpenBOX, Fire Tv stick, Formuler box ETC….

4 – HOE CONTROLEER IK MIJN INTERNETSNELHEID & KWALITEIT?

Gebruik de onderstaande snelheidstestserver om uw internetverbinding te testen. Doe dit een paar keer per dag. Zo krijg je een goed beeld van de totale internetsnelheid die voor jou beschikbaar is. Een stabiele 4,0 Mbps is de minimale vereiste.http://www.speedtest.net/

5 – KAN IK DE IPTV GEBRUIKEN ALS IK IN EEN APPARTEMENT WOON?

Ja, IPTV is perfect voor mensen die in een appartement wonen! IPTV werkt overal goed met snel internet en is stabiel, ook appartementsgebouwen of hoogbouw, of als satelliet kan een tv-schotel niet bij je thuis worden geïnstalleerd. Vaak op reis? Pak de IPTV erbij en kijk onderweg of op de tijdelijke bestemming naar je favoriete programma’s.

6 – KAN IK DE IPTV KOPEN ALS IK NIET IN AANMERKING KOM VOOR SATELLIETENSERVICE?

Ja, u kunt IPTV kopen en gebruiken als u niet in aanmerking komt voor een satelliet TV service. Aangezien IPTV via internet internationale programma’s op uw tv aflevert, is er geen schotelantenne nodig. Bovendien heb je om in aanmerking te komen een snelle internetverbinding nodig van minimaal 4,0 Mbps of hoger en stabiel met lagere latentie (PING).

7 – WAAROM KAN IK GEEN TOEGANG TOT MIJN ACCOUNT?

Controleer eerst uw netwerkverbinding, start uw router en apparaat opnieuw op en probeer het opnieuw. (Sommige routers of internetproviders hebben mogelijk beperkte toegang tot IPTV)
Ten tweede, als je netwerkverbinding geen probleem is, controleer dan of je account op andere apparaten wordt gebruikt. zoals u vanaf meer dan 1 apparaat tegelijk kunt bekijken. Stel ook voor het testen voor om uw verbinding van een andere internetprovider te controleren (u kunt het op uw smartphone installeren met behulp van uw mobiele internet, bekijk de installatiehandleidingen op de site als u meer hulp nodig hebt om het te installeren) als u merkt dat uw internetprovider de verbinding heeft geblokkeerd je hebt een VPN-verbinding nodig om dat te omzeilen.

8 – IK BEN NIET IN OF UIT Nederland/België. KAN IK NOG ABONNEREN?

Ja. Onze service is wereldwijd voor iedereen beschikbaar. Abonneer u hier.

9 – KAN IK MIJN ABONNEMENT OP MEERDERE APPARATEN GEBRUIKEN?

Let op dat 1 abonnement op meerdere apparaten gebruikt kan worden maar dat je maar op 1 apparaat tegelijk kunt kijken.

10 – WELKE BETAALMETHODEN ZIJN BESCHIKBAAR?

Betaal met Uw Debit/Credit card via een beveiligde betaling poort met automatische valutaconversie en zonder verborgen kosten. PayPal en cryptovaluta.

11 – BEGINT MIJN ABONNEMENT ACTIEF TE ZIJN NA IK EEN BETALING HEB GEDAAN?

Het abonnement wordt actief vanaf het moment dat u uw activerings referenties in uw e-mail ontvangt.
Voorbeeld:
David abonneerde zich op 1 februari om 23:55 uur voor 3 maanden en de activeringsreferenties werden op 2 februari om 00:10 uur ontvangen. Het abonnement van David wordt actief vanaf 2 februari om 00:10 uur voor de komende 3 maanden.

12 – HOE CONTROLEER IK MIJN APPARAAT?

– Controleer of u uw activeringsgegevens correct hebt ingevoerd.
– Controleer uw netwerkverbinding, start uw router en apparaat opnieuw op en probeer het opnieuw.
– Als u een pc/laptop enz. hebt die op hetzelfde internetnetwerk is aangesloten, controleer dan of u uw netwerk niet overbelast met het downloaden of bekijken van films enz. op deze apparaten.
– Uw internet moet minimaal 4 MBps download- en 4 Mbps uploadsnelheid zijn. Dit is in de meeste gevallen voldoende om tevreden te kijken, maar onze aanbeveling is om een zeer hoge internetsnelheid te hebben met een aangesloten LAN-kabel, niet draadloos, 100mbps, als dat zo is mogelijk om naar 300-500-1000mbps te springen, zal beter voor je zijn. Het belangrijkste is dat je internet stabiel is en een lage latentieping heeft wanneer je de internettestsnelheid uitvoert, je ping moet lager zijn dan 5, meestal als je een hoge ping hebt je zult bufferproblemen hebben …. het betekent dat je internet niet stabiel is.
– Start uw apparaten opnieuw op en wacht 30 seconden voordat u ze weer inschakelt (STB’s, Android-boxen, routers, kabelmodems)
– Zorg ervoor dat je met een LAN (Ethernet) kabel verbinding maakt met apparaten en niet via Wifi.
– Als je netwerkverbinding geen probleem is, controleer dan of je account op andere apparaten wordt gebruikt.
– Ga naar www.whatismyip.com met behulp van een computer of browser vanaf uw apparaat (elk apparaat) en stuur ons het IP-adres dat wordt weergegeven voor herstel.
– Controleer of het apparaat/de app/het programma de nieuwste software- en firmware-updates heeft.
– Controleer de downloadsnelheid op het eigenlijke apparaat dat onze service streamt, je hebt misschien 50mbs op je computer, maar het apparaat kan aanzienlijk langzamer zijn, wat wijst op een probleem met je interne netwerk.
– Controleer op veeleisende applicaties die op de achtergrond worden uitgevoerd en die kunnen worden gestopt, dit is erg belangrijk voor low-end apparaten.
– Controleer of uw ISP problemen heeft in uw regio, een uitstekende site om dit te controleren is downdetector.co.uk
– Probeer uw app / programma te verwijderen en opnieuw te installeren, uw activering gaat niet verloren.

13 – MIJN KANALEN WERKEN NIET?

Wij streven ernaar u een hoog service niveau te bieden tegen zeer gereduceerde tarieven. Houd hier dus eerst en vooral rekening mee.
Als een kanaal uitvalt, zullen we ons best doen om dat weer te herstellen.
Gebruik de onderstaande richtlijnen voordat je een kanaal rapporteert:

– Stop en geef het een paar minuten. We herstarten en wisselen kanalen wanneer dat nodig is. Het kanaal komt mogelijk terug.
– Gebeurt dit op alle zenders? Als dat zo is, moet u uw kant controleren.
– Start uw apparaten opnieuw op en wacht 30 seconden voordat u ze weer inschakelt (STB’s, Android-boxen, routers, kabelmodems)
– Zorg ervoor dat u via een LAN-kabel (Ethernet) verbinding maakt met apparaten en niet via wifi.

14 – KANAAL PROBLEMEN?

Als terwijl u naar een kanaal kijkt, de service lijkt te zijn gepauzeerd, selecteert en opent u eenvoudig een ander kanaal en keert u vervolgens terug naar het oorspronkelijke kanaal om te zien of het nu wordt afgespeeld, dit kan te wijten zijn aan het verbreken van de transmissie voor een seconde, de software stopt onder deze omstandigheden. U kunt ook de zoekconsole van de app die u gebruikt gebruiken en de kanaalnaam typen die u wilt bekijken en u kunt vanaf daar hetzelfde kanaal van verschillende bronnen afspelen, omdat we op onze IPTV veel streamingbronnen aanbieden, als er een niet goed voor u werkt, ga dan naar een andere bron.

15 – BUFFEREN OP KANALEN?

Soms kunt u buffering ervaren vanwege een lage internetsnelheid of veel internetverkeer. Controleer de snelheid van de internettest en bekijk uw latentie of ping als u internetproblemen heeft

Oorzaak:
De meest voorkomende oorzaak van buffering is het gevolg van een trage internetverbinding. Dit kan komen door een lage internetsnelheid of andere gebruikers die de bandbreedte in uw huis in beslag nemen. Heb je veel gebruikers in huis? Koppel ze allemaal los en probeer het opnieuw
De tweede reden is dat je Wi-Fi gebruikt, wat niet geschikt is om tv te kijken, omdat je een directe (LAN) verbinding met het internetnetwerk nodig hebt om probleemloos en zonder onderbrekingen te kunnen kijken.

Oplossing:
Maak rechtstreeks verbinding met uw router met behulp van een LAN-kabel (ethernet) of met een powerline-adapter.
Als dit niet mogelijk is, probeer dan de box dichter bij de router te plaatsen.
Wijzig uw wifi-kanaal. Om interferentie met apparaten in de buurt te voorkomen.
Als u buffering ervaart, drukt u 10-15 seconden op “pauze” en gaat u verder. Meestal is bufferen dan niet meer nodig.

16 – ALLE KANALEN ZIJN LEEG?

Als u een set-top box zoals MAG of AVOV gebruikt en uw apparaat zojuist hebt ingesteld met onze service, moet u een harde reset van uw apparaat uitvoeren. Schakel eenvoudig uw apparaat uit, koppel uw voedingskabel los en sluit deze opnieuw aan.

Voor Kodi moet u uw cache wissen. Als dit niet lukt, probeer dan Kodi zelf opnieuw te installeren.

17 – SOMMIGE KANALEN HEBBEN ALLEEN GELUID ZONDER VIDEO?

Vanwege het probleem met de instelling van de decoder hebben sommige kanalen alleen geluid zonder afbeeldingen/video. Ga als volgt te werk:

1. Ga naar Instellingen in je apparaat/app/programma.
2. Kies Native voor de decoder.
3. Opnieuw opstarten.

18 – SOMMIGE KANALEN WERKEN NIET (ZWART SCHERM/GEBROKEN STEM)?

We kunnen niet beloven dat alle kanalen correct werken vanwege uw internetsnelheid, technische problemen met individuele kanalen of als een incompatibel apparaat/app/programma wordt gebruikt.

19 – MIJN M3U LINK WERKT NIET?

Als de koppeling niet werkt, controleer dan altijd de koppeling op een pc met behulp van de VLC software of smartphone met mobiel internet. Als het werkt, betekent dit dat er iets mis is aan uw kant. Zorg er bij het typen van uw M3U link voor dat u geen spatie invoert en dat u uw M3U link niet op andere apparaten gebruikt.
Neem contact met ons op als de link niet werkt op uw pc na het oplossen van problemen.

20 – KAN NIET KIJKEN IK BEN GEBLOKKEERD?

Controleer of uw account op andere apparaten wordt gebruikt.
Zo ja, ga dan naar www.whatismyip.com met behulp van een computer, zoek uw IP-adres op en stuur vervolgens uw IP-adres naar ons voor herstel. Houd er rekening mee dat 1 abonnement slechts op 1 apparaat tegelijk kan worden gebruikt, anders zou uw account binnenkort worden verbannen vanwege automatische beveiligingsmaatregelen.

We herstellen het slechts 2 keer voor 1 abonnement. Als uw account na herstel opnieuw wordt verbannen, neem dan contact met ons op.
*Als je onze service misbruikt door meerdere apparaten voor 1 abonnement te gebruiken, houd er dan rekening mee dat we je abonnement permanent kunnen blokkeren.

21 – WAAROM WERKT MIJN ACCOUNT NIET OP MIJN MAG BOX OF STB EMULATOR?

– Heb je ons het juiste MAC-adres gegeven?
– Gebruikt u een firewall, proxy of VPN? Als dat het geval is, staan onze servers u niet toe om verbinding te maken als dat IP-adres eerder is verbannen of beperkt.
– Is uw internetsnelheid op het aanbevolen minimum (8 Mbps voor HD-kanalen) of hoger?
– Is uw apparaat bedraad (ethernet) of is het draadloos verbonden (wifi of mobiele data)? Ethernet zal altijd sneller en stabieler zijn; gebruik indien mogelijk Ethernet.
– Zijn de specificaties van uw apparaat krachtig genoeg om moeiteloos live HD-streaming aan te kunnen?
– Als u een STB-emulator gebruikt, heeft u dan de stappen in onze handleiding voor het instellen van Android STB-emulator gevolgd?
– Als u een STB-emulator gebruikt, heeft u geprobeerd de cache van uw app te wissen en vervolgens uw apparaat opnieuw op te starten?
– Als u een MAG-box gebruikt, heeft u geprobeerd uw apparaat opnieuw op te starten?
– Als u een Android-apparaat / MAG-box gebruikt, heeft u geprobeerd uit te loggen en vervolgens uw apparaat terug te zetten naar de fabrieksinstellingen?
– Heb je de serverportalen die we je in de activeringsmail hebben gestuurd dubbel gecontroleerd?
– Magboxen, vooral oudere modellen, kunnen geen zware gegevens laden en blijven hangen wanneer u probeert te laden (verbinden met portal) die langer dan 30 minuten op de gele balk vastzit …. in dit geval moeten we inhoud van je afspeellijst verwijderen om je box te laten laden… je moet contact met ons opnemen.

22 – Kan ik mijn abonnement op verschillende locaties gebruiken? verschillende IPS? en proxy of VPN?
– Ja, dat kan, we beperken IPS niet en we staan proxy’s of VPN’s toe (u moet weten dat deze uw streamingprestaties kunnen beperken voor betere connectiviteit, gebruik uw eigen op het netwerk aangesloten directe kabel, niet draadloos, geen VPN…).
💬 Hallo, Hulp nodig ?